sunnuntai 3. elokuuta 2014

Ruska agilitykisoissa



Ruska osallistui tänään ensinmäisiin virallisiin agilitykilpailuihinsa. Kisat pidetttiin Tuusulan urheilukeskuksessa ja järjestäjänä toimi Järvenpään Agilityurheilijat. Olimme ilmoittautuneet kahdelle radalle (D ja E), joista ensinmäiselle osallistui 8 ja toiselle 6 koiraa.

D-radalla Ruska säikäytti hyppäämällä keinulta ennen kuin se oli laskeutunut alas. Kisajännityksen vuoksi unohdin pysäyttää Ruskan esteellä ja sen oli pakko hypätä, kun este loppui. Muut esteet Ruska suoritti erinomaisesti.

Tuloksena kuudes sija.



Toiselle radalle starttasimme puolitoista tuntia myöhemmin lämpötilan olessa jo 27 astetta. Keinu oli jälleen kerran sijoitettu radalle, mutta tällä kertaa ohjasin oikein ja Ruska suoritti esteen hienosti.

Kohtaloksemme koituivat kepit, jotka E-radalla piti ohjata toiselta puolelta kuin D-radalla, jotta lähestyminen seuraavalle esteelle onnistuisi.
Kepit ovat olleet meille hankalat ja tällä kertaa Ruska kaipasi lisäohjausta suoriutuakseen niistä. Tuomari antoi tästä viisi virhepistettä. Lisäksi saimme ihanneajan ylityksestä virhepisteitä 3,98.

Virheistä huolimatta Ruska sijoittui E-radalla upeasti kolmanneksi. Palkinnoksi saatu lelurotta ja siankorva tuhottiin myöhemmin kotona muun lauman katsoessa katellisena vierestä. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti