sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ruska toko-kokeessa


Osallistumme tänään Ruskan kanssa  Citybelgien joukkuessa Tuomarinkylän vinttikoirakeskuksessa järjestettyyn Helsingin Seudun Kennelpiirin piirinmestaruus tottelevaisuuskokeeseen.

Valitettavasti tällä kertaa koe ei osaltamme sujunut yhtä mallikkaasti kuin edellinen. Erityisesti seuraamiset menivät ala-arvoisesti.

Seisominen seuraamisen yhteydessä -liike meni jälleen kerran nollille, kun Ruska seisomisen sijaan istui. Luoksetulosta tuli  ainoa täyden kympin arvoinen suoritus.

Vaikka liikkeiden suoritukset eivät ihan onnistuneet, toimi Ruska kuitenkin kehässä iloisesti häntäänsä heiluttaen ja saimmekin kokonaisvaikutelmasta 9 pistettä.

Kokonaispisteillä 141 saimme ALO2-tuloksen ja omien laskujeni mukaan olimme mukana olleista kahdestakymmenestä koirakosta sijalla 16. Citybelgit joukkueena sijoittuivat sijalle viisi. Joukkueita oli kisaan ilmoitettu kaiken kaikkiaan kymmenen.

Olin jännittänyt koetta siitä lähtien kuin joukkuepaikka kolme viikkoa sitten varmistui ja olo oli kokeen jälkeen kieltämättä aika väsynyt ja tyhjä. Mutta väsynyt oli Ruskakin, jolle uni maistui palkintojen jakoa katsellessamme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti