lauantai 10. tammikuuta 2015

Ruska I-HAH:n kisoissa


Tänään iltapäivällä oli Ruskan eka kisa mini 2-luokassa. Jälleen kerran olimme ilmoittautuneet kaikille kolmelle kisaradalle (A ja B radat olivat agilityratoja ja C rata hyppyrata).

A-radan tulos oli hylätty, koska Ruska hyppäsi kolmanneksi viimeisen esteen väärältä puolelta. Rata oli siihen asti mennyt ilman virheitä. :)

B-rata meni paremmin, sillä saimme jo tuloksen: 10 ratavirhepistettä + 3,98 virhepistettä ihanneajan ylityksestä. Ratavirheet tulivat pituus-esteeltä, missä Ruskan jalka osui esteeseen kuitenkaan kaatamatta sitä ja renkaalta, missä Ruska ensin hyppäsi läpi renkaan ja kehikon välistä. Toinen yritys renkaasta kuitenkin onnistui, mutta tähän ylimääräiseen kiemuraan kului liikaa aikaa.

C-rata oli hyppyrata, millä kontaktiesteitä ei ole laisinkaan. Rata oli nopea ja Ruska juoksi minkä pienista jaloistaan pääsi ja minulla oli täysi työ pysyä mukana. :)
Ruska suoritti kuin suorittikin radan ilman virheitä ja kun ihanneaikakin alittui 4 sekunnilla oli tuloksena 2. sija ja ensinmäinen LUVA 2-luokasta.

Oli hienoa onnistua vuoden ekassa kisassa näin hyvin varsinkin, kun Ruskan kasvattaja oli katsomassa kilpailua.

Hienoa työtä Ruska!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti