maanantai 6. huhtikuuta 2015

Omnipathie-terapiaan tutustumassa
Satunnaisen lenkkikaverimme bokseri Hantan emännän Heidin kutsusta vierailimme tänään Ruskan kanssa "Heidin huoneessa" (https://heidinhuone.wordpress.com/) terapiatuokiolla. Heidi on koulutettu hieroja, joka opiskelee omnipathie-terapiaa. Kyseinen hoitomuoto on kehitetty kranio sakraali omnipatiasta ja siinä pyritään hyvin kevyellä kosketuksella vaikuttamaan kehon omaan pulssiin niin, että keho alkaa itse parantamaan itseään.

Koska Ruskalla on ollut taipumusta kireisiin lihaksiin niin niskan, selän kuin jalkojenkin alueella, olin erittäin iloinen saamastamme kutsusta ja toivon, että tästä hoidosta olisi apua Ruskalle.

Hoitotuokio kesti puolisen tuntia ja pääsääntöisesti Ruska oli erittäin rauhallinen. Kevyt kosketus kuitenkin aiheutti selvästi tuntemuksia, koska aina välillä Ruska pyrki "kiemurtelemaan" ja vaihtamaan asentoa, haukotteli, maiskutteli sekä pusutteli Heidiä.

Heti hoidon jälkeen Ruska vaikutti energiseltä ja iloiselta. Sitä, oliko hoidosta apua, emme vielä tiedä. Haittaa siitä ei missään nimessä kuitenkaan ollut.

Suosittelen kokeilemaan.:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti